Fer-se Soci del Santboià

Fes-te soci del Futbol Club Santboià! Entra en una gran família i anima al primer equip d'un club centenari arrelat a la nostra ciutat. Un futbol proper, que es viu amb pasió. Tindràs accés a tots els partits del Joan Baptista Milà, descomptes del 50% en molts partits fora de casa i 4 invitacions. Si vols ser soci, renovar el teu carnet o simplement demanar informació, posa't en contacte amb nosaltres. Suma't a la família ADN Santboià.

PROTECTOR

Protector
Dues entrades en un sol carnet en tots els partits de lliga jugats a casa. Permet veu i vot en assemblea, descomptes en partits fora de casa amb clubs acordats i 4 invitacions per a partits del primer equip de lliga. D'aquests drets es beneficia exclusivament el titular.

GENERAL

Protector
Permet una entrada en tots els partits de lliga jugats a casa, veu i vot en assemblea, descomptes en partits fora de casa amb clubs acordats i 4 invitacions per a partits del primer equip de lliga.

JUBILAT

Protector
S'emet un carnet amb una única entrada per partit. Permet veu i vot en assemblea, descomptes en partits fora de casa amb clubs acordats i 4 invitacions per a partits del primer equip de lliga. Vàlid només per jubilats.

MENORS

Protector
L'entrada de menors de 18 anys és gratuïta i no cal carnet. Tot i això, el club es reserva el dret a sol•licitar el DNI per verificar l'edat si així ho considerés necessari.