Estadi

Estadi Municipal Joan Baptista Milà

Inaugurat l’any 2005.
Capacitat: 1.200 espectadors.
Dimensions: 107 x 67m.
Gespa artificial.

Joan Baptista Milà
Ronda Sant Ramon, 159
08830 Sant Boi de Llobregat
Barcelona

Una mica d'Història

L'11 de maig de 2005, amb el camp ple de gom a gom, es va fer la inauguració oficial de les noves instal·lacions, amb un acte encapçalat per l'alcaldessa de Sant Boi, Montserrat Gibert, i el president del Santboià, Jordi Casals, amb la presència del president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Roche.

Els 19 equips de futbol federats de l'entitat i els de l'escola de futbol van formar al camp com a prolegòmen del "plat fort", un partit entre el Santboià i l'Espanyol. El tret d'honor el va fer Pilar Milà, neta del primer president del club. L'Espanyol, que estava fent una temporada extraòrdinaria a les ordres de Miguel Ángel Lotina, tot i que va reservar jugadors per al partit que havia de disputar el diumenge següent, va presentar un onze de gala amb Lemmens, Soldevilla, Domoraud, Velamazán, Álex, Fredson, Serrano, Martín Posse o Dani.

El resultat va ser d'empat a un i a punt va estar el Santboià de donar una sorpresa, tot i que el marcador era el de menys. El gol de Marcos Forzinetti es va contrarestar, a manca de quatre minuts de la conclusió, pel conjunt espanyolista amb gol del jugador del filial Yagüe. Quedava inaugurat oficialment el Joan Baptista Milà, d'unes dimensions de 107 x 67 metres, dotat amb gespa artificial, i amb una capacitat per a 1.200 espectadors. Una moderna instal·lació amb 8 vestidors per als jugadors, un per als àrbitres, sala de musculació, sala i cabines de premsa, oficines, sala de reunions, zona de restauració i tots els serveis adients per a un camp modèlic.

L’alcaldessa, Montserrat Gibert, va inaugurar les noves instal·lacions.
L’alcaldessa amb Pilar Milà, néta del primer president.
Tots els equips del Santboià van formar al camp.
L’alcaldessa en el seu parlament d’inauguració.
El Santboià va donar plaques a Jarque, Calzón i Pilar Milà.
Els nens del futbol base van fer el passadís d’honor.