Junta Directiva (2021-Present)

Francisco García

President

Vinculat al club des de 2002. Va formar part de la Junta Directiva al mateix any, formant i potenciant el futbol femení. I al 2005, ja com vicepresident, responsable del futbol base i futbol femení.

Josep Tort

Vicepresident

Vinculat al club des de 1954. President d'honor i llegenda del Futbol Club Santboià. Ha estat 10 anys de jugador, 30 anys de delegat i directiu, i 3 anys de presidència de gestora. Assumeix vicepresidència i Primer Equip.

María Rosa Planas

Vicepresidenta

Vinculada al club des de 2013. Va formar part de la Junta Directiva anterior com a responsable del futbol femení, tasca que també desenvolupa en aquesta etapa, junt amb la vicepresidència.

Xavier Ros

Tresorer

Vinculat al club des de 1991 com a jugador i des de 2003 com entrenador, assumeix la responsabilitat de Tresoreria i Futbol Base.

Anna María Martín

Secretària

Vinculada al club des de 2014. Va formar part de la Junta Directiva anterior en l'àrea de Comunicació i Xarxes Socials, tasca que també desenvolupa en aquesta nova etapa, junt amb Secretaria.

David Ferrer

Vocal

Vinculat al club des de 2012. Va formar part de la Junta Directiva anterior en l'àrea de Comunicació i Xarxes Socials, tasca que també desenvolupa en aquesta nova etapa.

María Pilar Barrero

Vocal

Vinculada al club des de 2006, assumeix la direcció de les instal.lacions i manteniment.

Alfonso Muñoz

Vocal

Vinculat al club des de 2006, ja va formar part de la Junta Directiva anterior. Encarregat de les instal.lacions.