UD Vista Alegre 2 – FC Santboia 2

El Futbol Club Santboià va empatar un partit on la victòria era més que important per mantenir la pressió sobre els seus més immediats rivals a l’ascens, Vilanova i Castelldefels. I va poder ser pitjor, perquè a deu minuts del final els homes de Camilo perdien per 2-0.

El Vista Alegre jugava com a local al camp municipal de Marianao Poblet, però naturalmente, en la pràctica era el Santboià qui tenia el públic a favor. L’insòlit escenari era a causa d’una sanció sobre el camp del Vista Alegre, atorgant la Federació el municipal de Marianao en lloc del Joan Baptista Milà, proposat inicialment per els dos clubs.

Va ser un mal partit del Santboià, que tenia la necessitat de guanyar i tot i això va signar uns 70 primers minuts dolents. Es va arribar al descans després de 45 minuts sense ocasions p19er a tots dos equips, en un primer temps avorrit, on fins i tot el Vista Alegre va arribar de vegades a intimidar la porteria de Rafa Leva.

A la represa, al minut 59, arribava el gerro d’aigua freda a l’avançar-se el Vista Alegre per obra de Naoufal. No va saber reaccionar el Santboià, que va deixar gelat al públic desplaçat al municipal del Marianao quan va encaixar el segon gol al minut 72′ (Jordi Cano).

Va ser a partir de llavors, quan els homes de Camilo van reaccionar, assetjant la porteria d’un Vista Alegre limitat a contenir la seva més que acceptable avantatge. Fruit de la pressió vermellenca, va arribar el gol d’Omar al minut 81 deixant la porta oberta per l’empat, que va arribar per un gol en pròpia porta en el minut 89′. Van haver minuts per a més, on el Santboià va buscar desesperandamente arrencar els tres punts.

El partit va estar marcat per un rosari d’expulsions. La tensió del partit entre jugadors i tècnics no va saber administrar-la adequadament el trio arbitral, que va expulsar Libo i Camacho (deixant a l’equip amb 9 jugadors) i al delegat  Juan Ramón, amb vermelles directes per protestar en un tràngol del partit en què el linier no va estar del tot afortunat.

Empat que deixa complicat l’ascens, però encara amb opcions. Pròxim rival, Torredembarra; equip necessitat de punts i en on només ens val la victòria.

Podeu veure les imatges del partit aquí (Facebook): http://bit.ly/1SmUbL9

Onze titular al camp de Marinao Poblet
Onze titular al camp de Marinao Poblet