Trofeu Vila de Sant Boi: dissabte a les 18:30h al JBM

Actualització:

CANVI D’HORARI SANTBOIÀ-MARTINENC

Malauradament, el Santboià ha sofert (un cop més) el robatori de coure al Joan Baptista Milà, que ha deixat inutilitzat el sistema d’il·luminació de l’estadi.

Com no és possible garantir el seu restabliment per a aquest dissabte, es comunica que el partit Trofeu Vila de Sant Boi entre el Santboià i el Martinenc s’avançarà a les 18:30 hores, per tal d’aprofitar la llum natural. Gràcies.

El Santboià torna al Joan Baptista Milà aquest dissabte, a les 18:30 hores pel Trofeu Vila de Sant Boi. Els homes de Camilo, flamants campions de la Copa del Baix Llobregat 2016, i causant molt bones sensacions, disputaran al trofeu al Martinenc.

La pretemporada no ha pogut ser més bona. Després de guanyar en un amistós a un equip ja rodat com el Santfeliuenc, amb gol de Buba en els últims minuts, els nostres es van alçar amb la Copa del Baix Llobregat, vencent a equips de Tercera com el Castelldefels i doblegant a la tanda de penals a tot un Segona B, el Cornellà, amfitrió del trofeu amb un equip sensacional i un estratosfèric Rafa Leva que es va emportar el MVP.

Entrada gratuïta. Us esperem!

vila_sant_boi