Suggeriments, queixes i informació

Encarem ja la recta final d’una temporada molt complicada, on una terrible pandèmia segueix condicionant la nostra vida social i econòmica. Però mirem endavant, i ja estem dissenyant el nou projecte 2021-2022 amb moltes novetats i una enorme il•lusió. Una temporada on el protagonista indiscutible serà el Futbol Base. Les famílies. .
Tenim un munt d’iniciatives encaminades a potenciar la nostra marca ADN Santboià, i els valors de l’esport als nens i nenes que, en definitiva, sòn l’ànima del club, el nostre futur i la màxima prioritat en aquesta nova etapa. La vostra opinió és molt important per millorar.
En aquest formulari ens podreu transmetre els vostres suggeriments per millorar el club, qualsevol queixa o reclamació o sol·licitar informació. Si voleu que us truquem, no oblideu posar el vostre telèfon.

  Què vols fer?

  SuggerimentQueixaInformació

  El teu Nom

  Nombre de soci o nom d'equip (Exemple ALEVí A) (opcional)

  Telèfon de contacte (opcional)

  Aquesta dada és opcional, però haurà de ser complimentada si vols que ens puguem posar en contacte amb tú. En cap cas el farem per temes aliens a aquest formulari.

  Email de contacte (opcional)

  Si vols resposta per email. En cap cas el farem servir temes aliens a aquest formulari.

  Quan et podem trucar?

  Escriu el seu suggeriment, queixa o el tipus d'informació que vols rebre

  Acceptes la política de privacitat

  Responsable: Identitat: FUTBOL CLUB SANTBOIÀ – NIF: G59868000 Adreça: Ronda Sant Ramon, 159 (08830 Sant Boi de Llobregat). Telèfon: +34 936301929 e-mail: info@fcsantboia.cat. En nom del club tractem la informació que ens facilita per tal d’enviar-li publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, correu electrònic o telèfon) i convidar-lo a esdeveniments organitzats pel club. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol•liciti el cessament de l’activitat. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en FUTBOL CLUB SANTBOIÀ estem tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol•licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaries per als fins que van ser recollides.