Fer-se soci

Fes-te soci del Futbol Club Santboià! Entra en una gran família i anima al primer equip d'un club centenari arrelat a la nostra ciutat. Un futbol proper, que es viu amb pasió. Tindràs accés a tots els partits del Joan Baptista Milà,  descomptes del 50% en molts partits fora de casa i 4 invitacions.

Si vols ser soci, renovar el teu carnet o simplement demanar informació, posa't en contacte amb nosaltres.  Suma't a la família ADN Santboià.

Tipus de Carnet

PROTECTOR

120€

El carnet Protector és una modalitat de carnet que permet l'entrada d'un acompanyant en els partits de lliga jugats a casa.
S'emet un sol carnet, en el que el seu titular podrà accedir a l'estadi en un dia de partit acompanyat per qualsevol altra persona. Si bé aquest carnet permet dues entrades, aquestes s'han de fer al mateix temps.
Permet veu i vot en assemblea, descomptes en partits fora de casa amb clubs acordats i 4 invitacions per a partits del primer equip de lliga.
D'aquests drets es beneficia exclusivament el titular.

GENERAL

100€

S'emet un carnet amb una única entrada per partit. Permet veu i vot en assemblea, descomptes en partits fora de casa amb clubs acordats i 4 invitacions per a partits del primer equip de lliga.

JUBILAT

60€

S'emet un carnet amb una única entrada per partit. Permet veu i vot en assemblea, descomptes en partits fora de casa amb clubs acordats i 4 invitacions per a partits del primer equip de lliga. Vàlid només per jubilats.

MENOR 18 ANYS

GRATIS

L'entrada de menors de 18 anys és gratuïta i no cal carnet. Tot i això, el club es reserva el dret a sol•licitar el DNI per verificar l'edat si així ho considerés necessari.