II Torneig de Futbol 7 Club Social Marianao

El passat dilluns dia 28 es va realitzar el II Torneig de Futbol 7 Club Social Marianao al estadi del FC Santboià, el Joan Baptista Milà.

Es tracta d’un torneig compartit entre joves de la Fundació Marianao de diferents projectes formatius i serveis de Salut Mental d’altres entitats com CAEM de Santa Coloma de Gramenet, el club social Pol Positiu de la Fundació 3 Turons o el Club Social Aixec, tots dos de Barcelona.

L’objectiu d’aquesta jornada es el de gaudir d’un matí de futbol deixant de banda qualsevol etiqueta i que gaudim plegats d’un matí de futbol, que serveixi per trencar els estigmes que encara arrosseguem en la nostra societat.

Finalment el campió va ser un dels grans favorits, Pol Positiu, actuals campions de la primera divisió de la lliga Esport i Salut de Futbol Sala. Com a segons classificats van estar el CAEM de Santa Coloma de Gramenet i com a tercers classificats el SC Santboià del Club Social Marianao, que com ja sabeu han estat els campions de la segona divisió de Esport i Salut.