Santboià – Vilafranca, dissabte a les 18:30h.

Aquest cap de setmana, el primer equip de Futbol Club Santboià disputarà la jornada 4 el dissabte a les 18:30h davant el FC Vilafranca, ja que el partit de la jornada 5 és el proper dimecres.

Amb la intenció de donar a conèixer en la mida de les nostres possibilitats accions solidàries, el club dedicarà aquest partit a l’Associació Catalana de la Síndrome de Rett, i en especial als organitzadors de la II Edició de la Rett Race, una cursa benèfica que es celebrarà el proper 17 de setembre, organitzada per una familia de Sant Boi.

La Síndrome de Rett és un trastorn genètic relacionat amb el cromosoma x. En la majoria dels casos afecta a nenes (actualment hi ha algun nen diagnosticat). Neixen completament sanes, però entre els 12 i 18 mesos pateixen una regressió i perden totes les habilitats adquirides. Passen a ser nenes pluridiscapacitades.

Ja està obert el període d’inscripció per a la cursa. Tot el recaptat serà donat íntegrament a FinRett, nom de l’acord signat per a l’Associació Catalana de Síndrome de Rett i l’Asociación Española de Síndrome de Rett per la investigació de la malaltia.

T’animem a participar-hi!