FC Santboià 2 – UE Sant Ildefons 2

El Santboià ha empatat el partit davant l’UE Sant Ildefons. Si bé ha deixat escapar dos punts, segueix en zona alta.

Per als homes de Camilo ha hagut dos partits, un a cada meitat. Els primers 45 minuts han estat dolents, amb un Santboià confús que no acabava de trobar la seva posició al camp, i que amb prou feines ha inquietat la porteria d’Adrià. El Sant Ildefons ho ha aprofitat per situar-se en un alarmant 0-2 al descans, amb un doblet d’Ivan Garcia als minuts 25 i 34, que ha deixat molt tocats tant a jugadors com a l’afició que s’ha acostat al Joan Baptista Milà en un fred matí

A la represa, s’han invertit els papers. Un Santboià agressiu i ofensiu, no només ha dominat sinó que ha disposat de diverses ocasions de gol. Roberto Camacho ha retallat distàncies al minut 52 (1-2). Amb un Santboià totalment bolcat a l’àrea visitant, Libo ha aconseguit l’empat a tan sols 6 minuts del temps reglamentari (84 ‘).

Com a conseqüència de les nombroses interrupcions del segon temps, el partit s’ha allargat fins al 90 + 4, on el Santboià ha intentat a la desesperada marcar el tercer gol, que podria haver encaixat en una jugada molt perillosa del Sant Ildefons. Però no hi ha hagut temps per a més.

Nou empat del Santboià en un partit on ha mostrat les seves dues cares. No hi ha partit diumenge que ve, per tant, el próxim compromís serà davant l’UE Rapitenca el 13 de desembre, a l’Estadi Municipal de la Devesa.