Crònica FC Santboià 3 – CFJ Mollerussa 0: Important victòria i dos gols més del “pichichi” Juanlu

FC Santboià 3 – CJF Mollerusa 0

Nova victòria de l’equip de José Alcaraz, que permet avançar el Gavà a la classificació i continua a l’espera d’alguna ensopegada de la Montañesa, equip que ha guanyat tots els partits.

La primera part ha estat molt avorrida i només Jaime Fuentes en un llançament d’una falta lateral directa al pal ha pogut ser opció de marcar pels locals. L’equip de Josep Maria Turrul ho ha intentat amb xuts de Solde que ha parat Leva i després de Putxi que ha disparat molt alt. Al descompte d’aquesta part, una centrada de Dani Martínez no va arribar a Kilian per ben poc. Cal destacar la lesió de Carlos «Lele» Martínez, possiblement d’abductors.

La segona part ha estat més moguda i al minut 53 Jaime treu una falta, el porter rebutja i Montoya xuta fora. Al 62′ jugada de Toni Calvo que deixa la pilota a Borja i la seva centrada la remata Juanlu aconseguint ‘obrir la llauna’ (1-0).

L’equip lleidatà va obrir les línies i ho va aprofitar Ferran Vega per enviar una pilota a l’altre Ferran, que salva la sortida de Joan Marc, de cap, i a porta buida fa el 2-0.

Al 84′, un passi en profunditat de Dani Martínez deixa a Juanlu sol davant el porter a qui bat amb una magnífica vaselina fent el 3-0.

Ja al descompte, parada de Leva en una doble ocasió de Jofre i Albert, però una vegada més la porteria a zero.

El pròxim partit serà dissabte 9 de novembre front l’Almacelles a les 18.45 h. El partit es juga al camp de l’At. Segre de Lleida capital.

El Santboià va jugar amb Rafa Leva, Dani Martínez, Àlex Ruiz, Mario, Borja, Carlos Martínez (Montoya 45′), Jaime Fuentes (Libo 71′), Chicho (Edu Esteban 79′), Toni Calvo (Ferran Vega 71′), Juanlu i Kilian (Ferran Roca 63′).

Fotos del partit: Clic aqui