El Santboià tanca el 2015 amb victòria i trenca la ratxa negativa davant el Lleida B (1-0)

El Santboià ha tancat l’any amb una victòria molt necessitada davant el Lleida B per 1-0. A més, ha pujat tres posicions i es situa en cinquena plaça i a 4 punts del líder, l’Igualada.

Tot i això el partit no ha estat gens fàcil, molt lluny de la golejada de l’any anterior en la primera jornada (5-0), i els homes de Camilo han suat de valent per emportar-se els tres punts. El dos equips han tingut ocasions amb un Santboià molt combatiu que avançava línies, i amb un gran Àlex Espinet que ha evitat que els de la terra ferma s’avancessin en el marcador.  Amb l’empat a zero s’ha arribat al descans.

A la represa, l’actitud del Santboià ha estat una continuació de la primera part, similar al joc davant la Rapitenca, però amb diferent resultat. Al minut 81′ Pedro no ha marcat un penal (gran aturada del porter lleidatà, Alex Pacheco). El gerro d’aigua freda ha durat poc, i el mateix jugador ha conseguit, en el 84′ el gol que donava la victòria al Santboià. Camacho ha abandonat el partit lesionat per un cop al genoll.

Any 2015 sense més partits, ja fins el 10 de gener davant el Suburense.