Santboià 3 – Terrassa 1906 0: Partit de líder

Per si no havia quedat clar, el Santboià va presentar la seva candidatura a l’ascens directe a Tercera divisió.

És cert que queden moltes jornades, molts punts en joc. I també és cert que els seus rivals directes no van fallar, i per tant, el Santboià és líder però empatat a punts amb Vilanova i Balaguer, i a l’abast del Castelldefels, que tampoc va fallar en el seu compromís.

Però malgrat totes aquestes obvietats, els homes de Camilo estan signant una brillant segona volta, com es va poder veure, un cop més, ahir al Joan Baptista Milà, en una gran demostració de joc i gols.

El Santboià va dominar de principi a fi, excepte un tram de la segona part en què, amb un 2-0 al marcador, es va relaxar i va donar peu a que el Terrassa tingués les seves oportunitats, totes neutralitzades per un, de nou, gran Rafa Leva.

En poc més de mitja hora de joc, Roberto Camacho va fer el seu primer doblet de la temporada (minuts  4 i 35) deixant un 2-0 al descans; que Kevin va ampliar al definitiu 3-0 en el minut 78 de la segona, en transformar una falta en la vora de l’àrea mitjançant un espectacular xut.

Segona setmana de líders amb tot mereixement. Pròxima cita a Vilanova, un rival directe on només ens val la victòria.  El club ofereix un pack de Autocar+Entrada per tan sols 6 euros.

Podeu veure les imatges del partit aquí: http://on.fb.me/1p9jHqf

L'equip, una pinya.
L’equip, una pinya.

 

Buba va rebre un reconeixement, de l'afició.
Buba va rebre un reconeixement, de l’afició.