Crònica FC Santboià 2 – UD Vista Alegre 0: Nova victòria i seguim sense encaixar cap gol

Jornada 5: FC Santboià 2 – UD Vista Alegre 0

El nostre Santboià va aconseguir la primera victòria a casa després de dos empats a zero, davant 400 espectadors, en un partit on la eficàcia de la dupla letal Juanlu- Roland i la actuació de Rafa Leva en moments puntuals, van ser determinants.

La primera part va començar amb domini local. L’equip d’Alcaraz va forçar fins a 5 corners en 10 minuts, però els visitants a la primera que vàren poder, amb una pasada a la esquena de la defensa, va quedar Peralta, rapidisim, sol devant Leva, però el porter no estava disposat a perdre la imbatibilitat que ja arriba a 450 minuts, i va salvar el gol. Més tard, una falta a prop de l’àrea, la va treure Faura i altre cop Leva va rebutjar de punys i la pilota va anar al pal.

Quan acabava la primera part, una centrada per la dreta la va rematar Juanlu de volea, li va sortir masa centrada i el porter visitant va poder rebutjar a corner.

A la segona part, els nostres vàren sortir a per totes i ja al minut 46 Juanlu ho va intentar, però la defensa va rebutjar a corner. Al minuto 57, Roland va lluitar una pilota que semblava franca per la defensa, va xutar, el porter la va rebutjar i Juanlu, molt oportú, va marcar l’1-0. Sense temps a reaccionar, una pilota al voltant de l’àrea i després de tocar-la diversos jugadors dels dos equips, va arribar a Roland què, d’un espectacular xut per tot l’escaire va marcar un sensacional gol. A partir d’aquí, els de José Alcaraz varen controlar el matx sense masses problemes.

Objectiu complert, tres punts i la portería a zero.

El Santboia juga amb Rafa Leva, Borja, Dani Ortiz, Mario, Iván Romano, Carlos Martinez, Jaime Fuentes ( Montoya 79′),Ferran Roca( Chicho 60′),Ferri(Toni Calvo 60′), Juanlu(Kilian69′)i Roland( Libo 83′)

El proper diumenge, desplaçament a Valls, on esperem continuï la ratxa.