Santboià-Gavà, dedicat a Tots Som Santboians

Aquest diumenge 1 d’octubre, el Santboià rep al Joan Baptista Milà al CF Gavà, en el partit corresponent a la jornada 8 de Tercera Divisió, i que torna a l’horari de les 12 del migdia.

Tenim l’orgull de dedicar aquest partit a Tots Som Santboians, una associació sense ànim de lucre de Sant Boi, que te com a objectiu principal la normalització i integració de les persones amb discapacitat intel·lectual, millorant la seva qualitat de vida mitjançant l’aprenentatge d’habilitats socials, emocionals, cognitives, conductuals i el contacte diari amb la societat que els envolta.

Per aconseguir transformar la nostra societat i fer-la més accessible a Tots els Seus Ciutadans, l’associació ofereix una alternativa de temps de lleure a les persones amb discapacitat intel·lectual, per a gaudir d’un temps d’oci on elles mateixes siguin les protagonistes, tot escollint segons els seves motivacions i interessos. D’aquesta manera s’afavoreix també  la pròpia autonomia, la comunicació grupal donant 1 passet més en la plena integració en la societat que ens envolta.

Podeu rebre més informació a la seva pàgina de Facebook: https://www.facebook.com/totssomsantboians.asociacion