Aquest diumenge, la Rett Race

El 20 de febrer  vam publicar un vídeo sobre la Síndrome de Rett, informant de la cursa que se celebrarà el dia 13 de març per recaptar fons per a la seva investigació i sensibilitzar la població d’aquesta terrible malaltia. 

Des del club estem molt orgullosos de la resposta rebuda, i volem donar les gràcies a tots vosaltres que heu vist, agradat o compartit el post del Facebook i Twitter, havent estat el vídeo reproduït gairebé 7.000 vegades i arribat a més de 18.000 persones.

També volem agrair als pares, mares i jugadors que van participar en el vídeo, que no van dubtar ni un moment a col·laborar. Gràcies a tots i totes.

Què és la Rett Race?

La Rett Race és una carrera solidària de 5 i 10 km, a favor de la investigació de la Síndrome de Rett, promoguda per les Famílies afectades i  l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

La Rett Race, tindrà lloc el proper 13 de març a les 9:30h a Sant Boi de Llobregat.

Quins són els objectius d’aquesta cursa?

  • RECAPTAR FONS per a la investigació de la Síndrome de Rett. Una malaltia minoritària que afecta uns 2.000 nens a Espanya.
  • SENSIBILITZAR a la població sobre la necessitat d’investigar aquesta malaltia, de la qual no hi ha cura fins ara.

A on es destinen els fons recaptats de la Rett Race?

Els recursos obtinguts de les vostres inscripcions, es destinaran a la investigació de la Síndrome de Rett. Investigació que es porta a terme a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Inscripcions

El preu de la inscripció és de 6 euros per als 5 km i de 10 euros per a la de 10 km. També hi ha la possibilitat d’inscriure mitjançant el dorsal solidari, 20 euros tant per a 5 km com per a 10 km.

A més pots fer un donatiu extra, d’1, 5, 10 o 20 La recaptació total de les inscripcions i els donatius realitzats es destinarà a la investigació de la Síndrome de Rett a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Informació

Síndrome de Rett