Quotes i roba temporada 2016-2017

Donat elscomroba diferents comentaris que ens han arribat, el FC Santboià vol deixar clar el següent pel que fa a les quotes de la propera temporada:

El Club no ha apujat les quotes. Seguim tenint les mateixes quotes que la temporada passada: 100 de matricula i 9 quotes de 45 € (federats) 35 € (Escolars) i 25 € (Promeses)

La única variació respecte temporades passades es que el club en la matrícula de la propera temporada REGALA el pack d’entrenament compost per Samarreta + pantaló + mitgetes en aquesta inscripció. Per tots aquells que formeu part del club, al tenir donat un dipòsit de 25 € corresponent a l’equipació de joc, aquest és dedueix de la matrícula, essent la matricula de 75 € incloent el REGAL del pack d’entrenament, per tots els que teniu donat aquest dipòsit.

El club regala l’equipació de joc d’aquesta temporada a cada un dels seus jugadors i per la temporada que ve no demanà dipòsit pel subministrament de l’equipació de joc, sinó que aquesta serà lliurada a cada jugador amb la única condició que s’haurà de tornar a final de temporada o al ser baixa del club (Pack COMPETICIÓ: samarreta de joc + pantaló de joc + mitgetes de joc).

Després de 4 temporades amb la mateixa roba i donada la obligatorietat de canviar de model, el FC Santboià ha firmat un acord amb ACERBIS per les properes 5 temporades que això farà que el pack de roba que s’ha d’adquirir de manera obligatòria aquesta propera temporada i que té un valor de 110 € només s’hagi de fer UNA vegada per que per la resta de temporades les famílies podran adquirir les peces per separat en funció de les seves necessitats. El club pensant en la operativitat i la rendibilitat de l’adquisició de les peces en les properes temporades ha negociat amb la marca que totes les peces van per separat inclús la jaqueta i el pantaló de xandall es podrà demanar per separat en funció de les necessitats de cada nen i família, cosa que en l’actualitat no era així.

La proposta publicada en relació a les quotes fa uns dies, respon a la voluntat del club de poder donar el màxim de facilitats a les famílies per poder adquirir aquest pack de roba però que si a algú no li va bé aquesta distribució Gerència té les portes obertes per adaptar l’import total a les necessitats de cada infant i de les seves famílies.

El club lluny de causar un perjudici a ningú del FC Santboià vol establir un tracte proper i personalitzat per cadascú dels que formem part de la família del FC Santboià.

La proposta presentada pel club de la distribució de quotes està fet i pensat per que les famílies al mes de setembre amb totes les despeses de l’escola no se’ls hi ajunti totes les despeses derivades de la inscripció i tramitació de les llicencies (pagament de la mutualitat) que es fa anualment. D’aquesta manera al començament de curs només haurien de fer el pagament de la mutualitat a la Federació Catalana de Futbol i la primera quota al Club, no havent de realitzar cap pagament més.

quotes