Prebenjamí A – Cornellà: Campions i valors.

Aquest dissabte, coincidint amb la ultima jornada de lliga, el Prebenjamí A del FC Santboià es jugava el campionat davant el Cornellà. Finalment amb l’empat al partit, el Santboià es va proclamar campió de lliga. Volem destacar el gest d’esportivitat i fair play del Cornellà, ja que al acabar la breu celebració al camp per part del Santboià, varen fer un passadís per felicitar als nens per el campionat aconseguit.

Volem destacar, ja que malauradament no es habitual però hauria de ser-ho, el gran comportament i esportivitat del Cornellà, tant de pares, jugadors i sobretot els entrenadors. Que els mes petits aprenguin aquests valors i tinguin aquests gestos demostren una molt bona feina per part del club.

TEMPORADA PREBENJAMÍ A

El Prebenjamí A se ha proclamat campió de lliga del grup 27 de la seva categoria. L’equip entrenat per Néstor Garcia i Miguel Angel, ha fet una temporada espectacular, pels números (29 victòries, un empat,  cap derrota, equip mes golejador -197 gols- i el menys golejat  -19-), i pel joc que han fet aquest petits.

Enhorabona, cracks!

 Prebenjamí A: Campions

Prebenjamí A: Campions

 

Prebenjamí A: Campions
Prebenjamí A: Campions