Prebenjami A: Invictes!

Un cop finalitzada la primera volta de la competició de la categoria Prebenjamí, en el grup 27 ens trobem el Prebenjamí A. que esta fent una temporada espectacular, tal com indiquen els seus números.

Els seus partits es compten per victòries, sense haver perdut ni empatat cap. Amb un total de 101 gols a favor i tant sols 5 en contra, és líder en solitari de la categoria, l’equip més golejador i menys golejat.

Els nois de Nèstor Garcia i Miguel Ángel Martínez, formen un grup sòlid, sobretot en companyerisme i amistat entre ells, demostrant sempre un gran respecte als rivals en tots els terrenys de joc.

L’equip ha estat totes les jornades en les primeres posicions, empatat amb el Cornellà B. Aquest empat s’ha desfet en la ultima jornada de la primera volta, en l’enfrontament directe entre els dos equips, el passat dissabte 30 de gener a les instal·lacions del Cornellà.

En un partit molt entretingut i disputat, el Santboià s’ha adelantat en el minut 3, i amb el resultat de victòria per la mínima, s’arriba al descans. A la represa, el Santboià marca el 0-2 (38′). Tan sols un minut desprès el Cornellà retalla distancies (39′).

Amb aquest resultat s’ha arribat al final del partit, on cal destacar sobretot,  el respecte dels jugadors dels dos equips, amb la salutació un per un, i amb l’agraïment a la grada per al suport donat als dos equips i aficions.

Es de destacar el fet que tant jugadors com pares d’altres equips del futbol base, s’han desplaçat expressament a Cornellà per donar suport a un dels equips més petits del futbol base del club, demostrant un cop mes l’excel·lent relació entre jugadors i pares del FC Santboià.

Des de aquí gràcies a tots per el suport!!!

VISCA EL SANTBOIÀ!!!

Prebenjami A