Pares del Santboià contra Futgolitos

El passat diumenge 21 de gener, l’equip de pares del FC Santboià va disputar un partit contra l’equip Futgolitos.

El rival del Santboià en aquesta ocasió, no estava format per pares de futbol base de cap club. Es tracta d’un equip molt ben treballat i que juga i deixa jugar al futbol. Res de pilotades en llarg, res de tallar jugades per impedir la progressió rival. Tot el contrari. Surten des de el darrere jugant la pilota, sense rifar-la, amb criteri i qualitat.

A l’hora de defensar, sempre amb seny i esportivitat, facilitant també la feina de l’arbit. Amb tot això es va poder veure un bon partit de futbol, on ambdós equips van disfrutar de una matinal excepcional. El resultat es el de menys en partits així, tot i que els dos equips volien guanyar. Finalment el partit va finalitzar amb el resultat de 2-1 per els de casa.

Com no podia ser de una altre manera, desprès del bon partit de futbol, ambdós equips van fer un “tercer temps” tots junts al bar del club, on es comentaven jugades, i sobretot anècdotes de fa anys.

Amb el bon ambient que va regnar durant tot el mati, abans, durant i desprès del partit, ambos equips es van citar per a un partit de tornada.

Agrair especialment al Jose, jugador del Santboià i company de Futgolitos el poder disputar el partit. Agrair al Bar la Terrassa del Santboià l’acolliment i esmorzar que varem degustar els dos equips. I per descomptat, a Futgolitos, a qui esperem tornar a trobar ben aviat a un camp de futbol.