UD Sant Ildefons 0 – FC Santboià 3: La lluita continua

El Futbol Club Santboià va complir amb el partit importantíssim en la seva visita al sempre complicat camp de Sant Ildefons. La lluita per l’ascens, amb un Castelldefels i Vilanova intractables, feia de la victoría una obligació.

Els homes de Camilio van fer un gran partit, desplegant un constant joc ofensiu, que va suposar que en només 20 minuts marqués dos gols. El primer, un obús imparable de Cárdenas al minut 14 , i el segon al 17′  obra de Carlos Martínez.

El Sant Ildefons no va renunciar a l’atac, però un superb Rafa Leva (que a més, complia el seu partit número 200 defensant la samarreta del Santboià) va evitar que els de Cornellà marquessin un sol gol.

A la represa, el Santboià va baixar el ritme, i el Sant Ildefons va intentar reduir distàncies, però es topava amb l’estratosfèric Rafa. Finalment, Pedro va marcar el 0-3 definitiu en el minut 71, amb un gol espectacular.

El Vilanova va vèncer el seu compromís, però el lider, el Castelldefels, es va deixar 2 punts en empatar in-extremis davant el Lleida B (2-2)

Una classificació per a l’ascens més atapeïda encara, que la perdrà el primer que falli.  Propera final (i ja només queden 4), al Joan Baptista Milà davant la Rapitenca.

Podeu veure les imatges del partit aquí: http://bit.ly/1NexBT1

Onze titular davant el Sant Ildefons
Onze titular davant el Sant Ildefons

 

Rafa Leva, estratosfèric, va fer el seu partit 200 amb la samarreta del nostre club.
Rafa Leva, estratosfèric, va fer el seu partit 200 amb la samarreta del nostre club.

 

El Santboià apreta.
El Santboià apreta.