Inscripció i nova equipació 2016/17

El Futbol Club Santboià posa en marxa el període d’inscripció per a la temporada vinent (2016/17), amb la novetat del canvi d’equipació per a les properes 4 temporades.

S’ha mantingut el preu de la present temporada, però inevitablement s’ha sumat el cost de la nova equipació. Per minimitzar la repercussió en la quota, a més d’haver 9 o 10 terminis, el club també s’ofereix a atendre sol·licituds especials personalitzades.

El preu de la matrícula és de 100 €, i es regala el pack d’entrenament (samarreta, pantaló i mitgetes). Al preu de la matrícula es descomptaran 25 € com a devolució del dipòsit de la present temporada. La roba no cal tornar-la.

La nova equipació de roba obligatòria consta de xandall, dessuadora, motxilla, bermuda i polo de passeig. Opcionalment es pot afegir parca i paravent. La roba te un preu de 110€, que sumats a la matricula i devolució del dipòsit, fa un total de 185€, però el pagament a fer abans del 15 de juliol serà de 150€, fraccionant el restant sobre les quotes mensuals a partir de setembre, segons la taula adjunta. Cal destacar que una vegada s’abonin aquests 150€, no haurà cap càrrec més fins la primera quota de setembre. 

Qui faci la reserva abans del 15 de juliol, tindrà el paravent de regal.  D’altra banda, el club donarà la samarreta i pantaló a joc de competició als pares, que haurà de ser tornada al finalitzar la temporada.

Des del club hem volgut minimitzar en la mida del possible el cost de la nova equipació, mantenint preus. Si algú necessités altres terminis o condicions, no dubti en posar-se en contacte amb el club.

Video de la nova equipació: http://bit.ly/1YEinqO

cuotes31