Gràcies per estimar el Santboià!

TOTHOM és conscient de la difícil situació per la qual travessa la nostra entitat. La sanció de la Seguretat Social -injusta, desproporcionada i tots els qualificatius que es vulguin afegir- ens ha abocat a una de les etapes més difícils de la història del club.

Aquest calorós estiu, la sanció ens va caure com una gerra d’aigua freda al damunt. Obligava a canviar dràsticament tota la planificació prevista. La situació era molt complicada, però NINGÚ va abaixar els braços ni es va rendir. Calia honrar la memòria de tantes persones que en els moments difícils van saber tirar endavant la nau en els 110 anys d’història del nostre club.

L’objectiu principal d’aquest missatge és ressaltar el reconeixement per part de la Junta Directiva als  COORDINADORS, ENTRENADORS i TREBALLADORS DEL CLUB que, en aquest estiu difícil, van mostrar la seva implicació i bona feina per reconduir pel bon camí una situació que podia haver estat caòtica.

Els membres de la Junta Directiva, que no deixem de ser simples socis que hem donat un pas endavant per portar les regnes del club, preguem a la resta de consocis i aficionats la màxima col·laboració.

Colze a colze tirarem endavant, perquè ens estimem aquest club i estarem al peu del canó en els moments bons i en els dolents.

Visca sempre el Santboià!!!!