Gemma Deumal, gerent del Santboià, a la revista “Dones” de març

El FC Santboià ens sentim molGemmat orgullosos que la nostra gerent, Gemma Deumal, hagi sortit en un article de la revista “Dones” del mes de març.

Gràcies per la teva gran tasca i professionalitat, Gemma!

Transcripció de l’article:

Ser dona en un món d’homes no és fàcil i ser dona jove al capdavant de qualsevol associació, entitat o empresa encara menys. La major part de la meva carrera professional l’he desenvolupat en el futbol, un món majoritàriament masculí on la presència de les dones fins fa poc era pràcticament inexistent, i això ha fet que m’hagi trobat amb persones que donen suport a la teva tasca i t’avaluen per la teva vàlua professional, però també d’altres que creuen que pel fet de ser dona en un món d’homes tenen el dret a faltarte al respecte. Tinc companyes que han publicat llibres explicant les coses que han hagut de suportar en el seu dia a dia pel simple fet de ser dones i jo també podria escriure un petit llibre al respecte. No és un món fàcil.

D’un temps cap aquí, però, aquesta tendència està canviant. El futbol femení està en alça. Em fa especial il·lusió ajudar a engegar projectes com la creació de l’Escola de Futbol Femení del Baix Llobregat del FC Santboià precisament per això, per apostar per la pràctica d’aquest esport que fins ara ha estat considerat minoritari.

Et dediquis a l’àmbit que et dediquis les dones tenim un “handicap” que és la conciliació. Hi ha professionals que han treballat a un alt nivell fins que han estat mares i després no han pogut tornar a ocupar el seu lloc de treball. En aquest aspecte jo només puc estar agraïda al President i directius del meu club (FC Santboià) per ser flexibles en els meus horaris. També és just que faci una petita ressenya a aquella gent que m’he trobat i em vaig trobant en el dia a dia de la meva professió que, per damunt del gènere, em veuen com una professional enamorada de la seva feina i que intenta cada dia estar a l’alçada del lloc que ocupa. Perquè si una cosa som les dones és passionals amb tot allò que fem: donem aquell plus emocional i això fa que la nostra tasca dins una empresa acabi sent diferenciadora. No és d’estranyar que d’aquí vingui aquella expressió del “toc femení”.

Som bones gestores. Ens impliquem al 100% en l’organització on treballem, estem més predisposades a la col·laboració i en optimitzar els recursos. Cuidem els detalls i tenim un sisè sentit que no falla mai! Per exemple el fet de tenir una Alcaldessa fa que es treballi molt a favor de les dones, cosa que hauria de servir d’exemple a molts municipis i ciutats d’arreu.

Revista “Dones“, març 2016