Festa Cloenda 2015/16: 1 de juliol

Informació:  Amb motiu de les altes probabilitats de pluja per aquest dissabte, la festa de cloenda queda posposada fins el divendres, 1 de juliol. Totes les activitats són a l’aire lliure i el risc de pluja és massa alt, segons les prediccions meteorològiques. Gràcies per la vostra comprensió.

Com cada any per aquestes dates, el Santboià organitza una festa de cloenda, per acomiadar la temporada. Esteu tots convidats! Totalment de franc, disposem d’una pila de activitats (rocòdrom, brau mecànic, inflables, etc).  I després, naturalment, la discoteca fins final de festa.  Tot plegat al nostre estadi el divendres, 1 de juliol.

Podreu portar el vostre sopar, però per seure a les taules que habilitarem, teniu que treure amb antelació un ticket gratuït a les oficines del club.

Cloenda: Programa del 1 de juliol

17:00 – 20:00: Activitats

Tots els nens podran participar en les diferents activitats programades. A part de tenir inflables pels més petits hem organitzat un rocòdrom i un toro “bravo” per tots els nens i nenes del club! El rocòdrom i el brau mecànic son espectaculars!

20:15 – 21:15: Premis

Lliurament de premis per equips a tots els jugadors que han format part del club la temporada 2015-2016. Tots els jugadors de Futbol 7 i Infantils tindran el seu detall corresponent.

21:45 – 23:00: Sopar

Sopar de germanor. El sopar serà lliure. Tothom pot portar el que vulgui per sopar o es pot adreçar al nostre bar per encarregar el menú especial que faran per la ocasió. Per tal de poder organitzar-ho bé, tots els assistents als sopar hauran de retirar prèviament un ticket al club per poder tenir la reserva de taula i cadira corresponent independentment de què facin per sopar. Aquest ticket haurà de ser lliurat el mateix dia de la cloenda per poder accedir a la zona reservada pel sopar de germanor.  El ticket dona dret a taula i cadira i és gratuït.

23:00 … : Disco!

Disco Mòbil amb animadors i animadores per grans i pel petits que no tinguin son! 😉

T’ESPEREM!!!
 Cloenda