FC Santboià 3 – UE Rapitenca 0: En plaça de promoció!

La jornada no va poder ser millor per als interessos del Futbol Club Santboià. Sabent per endavant que el Vilanova havia perdut davant el Vista Alegre, els homes de Camilo tenien la oportunitat d’avançar-se als de Garraf, i situar-se en plaça de promoció, la segona, a tres jornades del final.

El rival a batre, la Rapitenca, es jugava molt. Però el Santboià, va sortir encuchado i va resoldre la “final” amb un 3-0. Malgrat tot, el primer gol va venir el minut 38, obra de Buba. El Santboià va dominar, i a la represa, un gol en pròpia porta en el minut 50 de Samuel Garcia deixava gairebé sentenciat el matx Aaron va marcar nou minuts després deixantr el 3-0 definitiu.

Enorme victòria per joc i pels interessos del Santboià, que ja depèn d’ell mateix per a la promoció. Propera parada, Lleida. Una nova final. I ja queden només tres.

Abans del partit, es va guardar un minut de silenci en memòria de la mare de Sergio Roca.

Després del partit, el club va donar a Rafa Leva una placa conmemorativa pels seus 200 partits defensant la samarreta del club, que va cumplir amb el partit davant el Sant Ildefons.

Minut de silenci en memòria de Antonia Martíne, mare de Sergio Roca.