FC Santboià 1 – CF Vilaseca 1

El Santboià va consumir aquest diumenge el seu vuitè empat de la temporada, davant el Vilaseca. Situat en tercera posició i amb la punxada del Castelldefels, era una bona oportunitat per situar-se ja en zona de promoció, a seguir l’estela del Balaguer, l’actual líder.

Però el destí no ho va voler. Els homes de Camilo van signar un empat a un gol, un resultat de totes totes injust, i repetint-se en certa manera el patró de la passada jornada davant el Castelldefels: bones oportunitats, bon joc… però falta de sort per materialitzar les jugades en gol.

En el partit d’ahir, el Santboià va fer un bon joc i tindre múltiples oportunitats (amb pals inclosos) a la primera meitat per pràcticament sentenciar el partit. Però l’esfèric no va voler entrar, tot i la insistiencia i d’un joc marcadament ofensiu. El Vilaseca, i com es dir en aquests casos, va treure petroli d’en les seves poques aproximacions a la porteria de Rafa Leva, avançant el marcador Javier Triviño per un error defensiu al minut 23.

El Santboià va buscar sense fortuna el gol de l’empat, arribant amb el 0-1 al descans.

A la represa el Vilaseca va pressionar i va avançar línies per ampliar el marcador. Una pressió que es va anar diluint a poc a poc quan el Santboià va tornar a intentar el gol, que arribaria per obra de Pedro en el minut 63. La mig hora restant es va intentar, amb clares ocacions de gol, sobretot de Josele, pero sense sort.

Injust empat que ens desplaça a la quarta posició, però amb el bon joc que actualment ofereix el Santboià, les aspiracions a l’ascens es mantenen més vives que mai.

Proper partit davant l’Amposta, on ja només val guanyar.

L'onze titular va lluir una samarreta en solidaritat amb els afectats de l'ELA.
L’onze titular va lluir una samarreta en solidaritat amb els afectats de l’ELA.