FC Santboià 0 – UD Viladecans 0

El Santboià va signar un empat en l’important partit contra el Viladecans, que va frenar les aspiracions de, no només d’aconseguir el liderat (que no hagués obtingut en guanyar Castelldefels) sinó d’alçar-se en segona posició, ja que el Vilanova va empatar Amposta. És aquest últim resultat, el que ens permet veure la segona plaça assequible i un cada vegada més llunyà líder (Castelldefels) que se situa a 4 punts amb gol average al seu favor.

Diumenge, el Santboià no va tenir el seu dia, que sumat a una fèrria defensa del Viladecans va impedir que els homes de Camilo poguessin tenir gairebé sense ocasions clares. El Viladecans tampoc va inquietar massa la porteria de Rafa Leva, excepte en algunes ocasions de la primera part.

A la represa, el Santboià va ser el “voler i no poder”, davant un Viladecans que va saber aguantar el partit i l’empat.

Cal destacar que el Santboià va estrenar equipació d’Acerbis amb el logo del seu nou espònsor Red de Imapagos.

El disseny de l’equipació és provisional fins a final de lliga. El nou i exclusiu disseny entrarà en vigor la temporada 2016/2017

Proper partit davant el Vista Alegre, que per sanció en el seu camp es disputarà a Sant Boi, al camp de Marianao Poblet, a les 20h d’aquest dissabte. Nova final per mantenir les opcions d’ascens.

Imatges del partit: http://bit.ly/1S41RP8

Vídeo resum: https://youtu.be/GCWcTutpTV0

Nova equipació fins final de lliga.
Nova equipació fins final de lliga.