Les escoles de Barcelona, ​​LEXIA i SAGRERA ens visiten

Aquest mes de maig hem tingut el plaer de rebre a les nostres instal·lacions del camp Joan Baptista Milà, la visita dels alumnes de les escoles Lexia i Sagrera de Barcelona.

De la mà del nostre coordinador Ferrán i acompanyat de Juanma López (entrenador de porters del primer equip) van tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà, les diferents estances de les nostres instal·lacions.

Lògicament la que més els va agradar va ser veure directament al vestidor del primer equip del F.C. Santboià. Amb tot el material que utilitzen els jugadors, botes i roba ben col·locat i preparat pel nostre Cap de material Josep.

Una altra de les estades de les que van quedar encantats va ser el nostre gimnàs, on van saber que no només serveix per enfortir físicament, sinó com a recuperació de jugadors.

A la nostra sala polivalent van estar atents a les expertes explicacions de Ferran i van tenir l’oportunitat de fer preguntes sobre la gestió del Club.

I per fi van tenir la gran experiència de poder saltar al camp a través del túnel de sortida, on van realitzar un partidet de futbol 7. Moments en què els nois i noies van poder demostrar el seu bon fer amb la pilota i passar una estona agradable i divertida.

La culminació d’aquesta gran matí va ser quan el F.C. Santboià a través d’Alfonso va lliurar uns detalls com a record de la visita.

Un matí enriquidora per a tothom.