Empreses

Si tens un negoci i vols donar-li visibilitat, deixa'ns les teves dades. T'oferim les millors opcions d'esponsorització. Informa't sense cap compromís.

No importa com de gran sigui. Tenim un ampli ventall d'esponsorització, que ens permet oferir allò que necessites: la publicitat en la seva justa mida i pel teu pressupost, per petites botigues o PIMES.

Des de presència en xarxes socials, lones perimetrals al camp o petites accions puntuals, donaràs a conèixer la teva marca a un a un públic que és consumidor final, i en un club centenari que creix dia a dia i molt arrelat a Sant Boi.  Avaluem les teves necessitats i sense cap compromís, t'informarem de la teva millor opció.

* Camp necessari

Política de privacitat del FC Santboià

Responsable: Identitat: FUTBOL CLUB SANTBOIÀ – NIF: G59868000 Adreça: Ronda Sant Ramon, 159 (08830 Sant Boi de Llobregat). Telèfon: +34 936301929 e-mail: club@fcsantboia.cat. En nom del club tractem la informació que ens facilita per tal d’enviar-li publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, correu electrònic o telèfon) i convidar-lo a esdeveniments organitzats pel club. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol•liciti el cessament de l’activitat. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en FUTBOL CLUB SANTBOIÀ estem tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol•licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaries per als fins que van ser recollides.