El Santboià es veu obligat a retallar dràsticament el pressupost

La notificació per part de la Seguretat Social de la sanció imposada al Futbol Club Santboià (722.000 euros), degut a la inspecció que va tenir al juny del 2011, fa que el club s’hagi de replantejar els objectius esportius del primer equip cara a la propera temporada.

En el Santboià hi ha malestar degut a que els seus monitors i jugadors no són professionals, sinó amateurs, i no ha fet res diferent a la immensa majoria de clubs de les mateixes característiques. Les inspeccions però, que en principi havien de ser per tots els clubs d’Espanya per quotes de l seguretat social a monitors i jugadors, finalment han quedar reduïdes a un petit grapat de clubs.

La sanció obliga a retallar la despesa del primer equip d’una forma elevada. Degut a això, el club ha donat llibertat als jugadors i cos tècnic que havien renovat, perquè puguin deixar la entitat.
Des de la direcció esportiva s’està treballant per trobar un nou cos tècnic així com per confeccionar una plantilla competitiva, amb jugadors amb ganes de militar a Tercera, per la propera temporada.