Crònica Santboià 2 – Martinenc 2: El Santboià perd una bona ocasió d’apropar-se al líder

Santboià 2 – Martinenc 2

L’equip de José Alcaraz no va poder aprofitar l’ensopegada de la Montañesa dissabte i va fer el mateix resultant d’empat, en un partit que semblava encarrilat a la mitja part però a la segona, després del 2-1, es va diluir i els nervis i les imprecisions van fluir, de manera que el Martinenc es va fer amb les regnes del partit.

A la primera part només va existir el Santboià, que fa fer dos gols però que podien haver estat més. Al minut 2 un corner el va rematar Dani Ortiz al travesser i Kilian, molt atent, va fer l’1-0. Després, diverses ocasions pels locals, i al minut 41, gran jugada de Juanlu, que va driblar diversos contraris i la seva centrada la va recollir Chicho que, d’un bon xut amb l’esquerra, va fer el 2-0. Els visitants van reclamar fora de joc posicional de Kilian, però aquest no va intervenir a la jugada.

La segona part va començar igual i Kilian va tenir una gran ocasió, però el meta visitant va rebutjar la pilota com va poder. Al minut 58, una centrada del Martinenc per banda dreta sense aparent perill la va rematar de cap Joel (ex del Santboià) anticipant-se a la defensa, establint  el 2-1. A partir d’aquell moment els visitants varen pujar el nivell i van buscar l’empat, la qual cosa van aconseguir al minut 85 en una pilota a l’àrea que no va saber rebutjar la defensa local i Alabau, per baix, va batre Leva.

El Santboià va intentar fer el tercer, però ni Chicho ni Juanlu ho van aconseguir.

Ara, només queda esperar la propera jornada en un apassionant duel a Nou Barris enfront del líder Montañesa.

El Santboia va jugar amb Rafa Leva, Borja, Dani Ortíz, Mario, Iván Romano, Jaime Fuentes (Libo 67′), Ferran Roca (Edu 67′), Montoya (Ferran Vega 88′), Juanlu, Kilian (Carlos Gonzalez 74′) i Chicho.