Crònica CF Martorell 1 – FC Santboià 3: Gran victòria per seguir al capdamunt de la taula

CF Martorell 1 -FC Santboià 3 – Jornada 8 1CAT2

Gran victòria que ens permet seguir al capdamunt de la taula

El Santboià ha aconseguit una important victòria a un camp molt complicat i amb un ambient molt advers, on ha tingut que «picarpedra» per guanyar.

La primera part ha estat elèctrica tot el temps. Al minut 3, Kilian rep una pilota a la banda dreta i la seva centrada la remata de cap el «pichichi» Juanlu que no perdona, sumant un gol més al seu compte particular; l’”espàrrec” està en un gran moment de forma, i apart de marcar gols, ajuda en defensa i al migcamp: un crack.

Cinc minuts després, Dani Ortiz comet un penal absurd que xuta Arenas però Leva es va llençar a la seva dreta i atura amb gran habilitat. Dos minuts més tard li van anul·lar un gol  a Juanlu per un fora de joc dubtós. Així es va arribar al minut 20, quan una gran jugada de Dani Martiínez que fa la “paret” amb Roca i es presenta davant el porter local al que va batre amb un fortíssim xut.

El Martorell va plantar cara I, després d’una ocasió de Serrats, va a conseguir el seu gol amb un desplaçament llarg que va guanyar l’esquena de la defensa i va afusellar Leva en la seva sortida,.

Al final d’aquesta part, Àlex Ruiz va rematar al pal amb el cap una centrada lateral i Rafa Leva va tornar a salvar l’equip en una jugada de tres contra ú, amb una aturada «marca de la casa».

A la segona part, l’equip local va tenir les seves opcions, però la defensa santboiana ho va rebutjar tot. Al temps de descompte, jugada de Montoya, que va centrar i iFerran Vega «Ferri» va culminar amb l’1-3 i  va arrodonir el resultat

El Santboià ha jugat amb Rafa Leva, Dani Martinez, Dani Ortiz, Àlex Ruiz, Borja (Mario 69′), Libo (Montoya 60′), Carlos Martínez, Ferran Roca (Chicho 69′), Kilian (Ferran Vega86′) i Juanlu.