Crònica FC Santboià 3 – CE El Catllar 0: Hat-Trick de Juanlu davant un fluix rival

Santboià 3 – El Catllar 0

El Santboià va aconseguir una important victòria front l’equip tarragoní d’ElCatllar, en un partit bastant fluix per part dels dos equips, que només va estar animat pels gols del pichichi «espàrrec» Juanlu, que està en un gran moment de forma i confiança.

La Primera part va començar amb una ocasió per Kilian, però el seu xut va sortir fluix i desviat. Una falta treta per Ferran Roca la va aturar Campa, porter del’equip visitant, que avui debutava. Rafa Leva va fer la seva acció important de la matinal quan va tapar la rematada d’Erik que va xutar alt.

Al minut 39 va arribar l’acció del primer gol, un teva-meva va fer que Iván Romano centrés quan semblava que no  arribava i Juanlu, posant el peu entre el porter i la defensa va a conseguir l’1-0.

Després del descans, al cap de dos minuts de la reanudació, es va anul·lar un gol a Erik per fora de joc.

L’entrada de Toni Calvo va ser clau, ja que una gran jugada per banda esquerra va permetre a Juanlu, entre tocs dins l’àrea, fer el 2-0 i, ja en temps afegit, un altre cop Juanlu va rematar un corner amb gran potència i va fer el seu tercer gol i el 3-0 definitiu.

En resum, continuem a la zona alta de la classificació tot esperant diumenge vinent al camp del Martorell, a las 12 del migdia. Molts ànims!!!!!

El Santboià va jugar amb Rafa Leva, Borja, Dani Ortíz, Mario, Ivan Romano, Jaime Fuentes (Dani Martínez 85′), Montoya (Libo 69′), Ferran Roca (Toni Calvo 69′), Juanlu, Kilian (Chicho 61′) i Ferri (Edu Esteban77′).

Galería de fotos: clic aqui