Crònica: FC Santboià 3 CF Vila-Seca 1

Victòria balsàmica d’un Santboià que, tot i no fer un gran partit, ha sumat tres punt més que esvaeixen les pors sorgides després de l’empat del darrer diumenge a Igualada.

No ha estat un partit brillant, però l’equip local ha sabut controlar-lo en tot moment,  davant un Vila-Seca massa nerviós i més preocupat de protestar que de jugar. Les onze targetes rebudes en són una clara mostra. Camilo ha mantingut la tònica de setmanes anteriors, mantenint el mateix onze titular, amb Kevin ocupant plaça a l’eix de la defensa, tot esperant la recuperació de Kilian, a qui ja em pogut veure a la segona part, i el veterà Libo al mig camp. El partit s’ha iniciat amb un Vila-Seca intentant sorprendre a la defensa local amb els seus contracops i xuts des de fora de l’àrea, com un de Kako al m. 23 que ha restat refusat per Rafa Leva. El Santboià, però ha anat agafant poc a poc el control del partit i ha posat setge a la porteria defensada pel veteraníssim “Rodri”, 43 anys. Una primera oportunitat per Buba amb una pilota penjada per sobre del porter que ha sortit fora a la seva dreta  (m. 22), ha estat el preludi del primer gol, obra d’Àlex Ruiz, qui ha rematat de cop un córner servit per Aaron Bueno a la dreta de la porteria tarragonina (m. 28, 1-0).  El Vila-Seca ho ha seguit intentant, destacant una jugada polèmica on Leva ha sortit a refusar una pilota penjada sobre l’àrea petita, emportant-se per davant al davanter visitant Saddik, una acció que ha generat moltes protestes en el jugadors i banqueta visitant, entenent que hi havia hagut falta del porter santboià. No ho ha entès així el col·legiat i s’ha arribat a la mitja part amb la mínima avantatja pels locals.

En la segona meitat, el Santboià ha sortit a tancar el partit, primer amb la reaparició de Kilian, tornant Kevin al seu lloc al mig del camp com a pivot i la bona feina de Juanlu, molt treballador durant tota la tarda, molt ben ajudat per Aaron Bueno i Pedro i les centrades des de la banda esquerra de Buba, com una en el m. 61 que Juanlu no ha pogut rematar per poc. El propi Buba també ha tingut la seva en el m. 67, però ha estat neutralitzada per “Rodri”. Finalment, el premi ha arribat al m. 72 quan, una nova centrada de Buba, ha anat a parar als peus d’Aaron Bueno, qui només ha hagut d’empentar suaument la pilota per fer el segon gol ( m. 72, 2-0). Els mateixos jugadors han protagonitzat la jugada del tercer gol en un “teva-meva” que ha culminat Buba (m. 76, 3-0). A partir d’aquí, el partit no ha tingut massa història, excepte el gol de l’honor dels de Vila-Seca, obra de “Magic” Valerio al m. 85 (3-1). Al final, merescuda victòria local que permetrà als homes de Camilo afrontar amb més calma els propers partits. El proper, diumenge 2 d’octubre a Sant Carles de la Ràpita contra la Rapitenca.

A les ordres del col·legiat Sr. Marcos López Jiménez, del Comitè de Barcelona, els equips han presentat les següents alineacions:

FC SANTBOIÀ: Rafa Leva, Romano, Omar, Kevin (Robert, m. 92), Alex Ruiz, Carlos Martínez, Buba, Libo (Kilian, m. 58), Juanlu (Oriol Esteve,m. 66), Pedro Bravo (Bellido, m. 80) i Aaron Bueno.

CF VILA-SECA: Rodri, Cristian, Domínguez, Ignasi, Torres (Àlvaro, m. 80), Àlex (Valerio, m. 70), Sabaté, Kako (Trivi, m. 80), Uri (Cuéllar, m. 63), Bueno i Saddik (Vivi, m. 70).

 Imatges del partit

TG:    

Libo (18’)

Pedro Bravo (60’)

Juanlu (60’)

Ivan Romano (73’)

Ignasi (29’)

Cristian (33’)

Saddik (33’)

Rodri (36’)

Uri (38’)

Javier Manjón (Ent.) (38’)

Eduardo Franco (Del.)  (45’)

Kako (53’)

Bueno (77’)

Macias (PS) (89’)

Vivi (89’)

TV:        
     
GOLS: Àlex Ruiz (28’) (1-0)    
Aaron Bueno (72’) (2-0)    
Buba (76’) (3-0)    
    Valerio (85’) (3-1)

INCIDÈNCIES: Prop de 400 espectadors al Joan Baptista Milà, en el que ha començat sent una tarda de sol i s’ha convertit en una nit de llamps i pluja tot coincidint amb el final del partit.