Comunicat sobre quotes i fusió amb el FC Casablanca

A conseqüència del malestar d’alguns pares mostrat al club per estar en desacord amb el tema de les quotes i de la fusió amb el FC Casablanca, el FC Santboià vol informar del següent:

  • L’acord signat a tres bandes de la fusió amb el FC Casablanca és la voluntat per part de les tres parts d’obrir un projecte social i esportiu amb vistes de futur.
  • La inviabilitat del FC Casablanca ha fet que el FC Santboià rescatés el club i davant el perill d’exclusió dels infants i famílies que formen part del FC Casablanca, s’ha arribat a l’acord de mantenir per TOTS ELS NENS EXISTENTS EN EL FC CASABLANCA les mateixes condicions per tal que CAP FAMÍLIA QUEDI EXCLOSA de no poder practicar el futbol per un tema socioeconòmic.
  • Un dels valors que te el futbol és el de  l’integració i el FC Santboià ha rebut l'”encàrrec” d’encapçalar aquest projecte social dins la ciutat de Sant Boi, el qual està molt agraït a totes les institucions per haver comptat amb nosaltres per liderar aquest projecte.
  • De la mateixa manera que, en la mida del possible, el FC Santboià aten les necessitats de cada família que forma part el club per que ningú quedi EXCLÒS de poder participar en la disciplina del nostre club. Mostrant la flexibilitat en tot moment en funció de les característiques de cada família.
  • Aquest acord a més és un benefici per cada infant ja que disposem de més espai que dona una major qualitat d’entrenaments per que cada jugador es pugui desenvolupar amb una millor qualitat. De lo contrari al només poder disposar d’un camp de futbol, faria impossible una bona gestió de l’espai i no podríem oferir la qualitat dels entrenaments desitjada pel club. Prioritzem el benestar de cada jugador per damunt de tot i per això treballa cada dia el club.