Comunicat del President del FC Santboià

Sant Boi de Llobregat, 24 de juliol 2021

Abans de res, vull transmetre a socis, famílies, jugadors, personal, cos tècnic i a tots aquells que estimen aquest club o hi estan vinculats d’alguna manera, que és per a mi un orgull presidir el Futbol Club Santboià.  En nom meu i de la tota la Junta Directiva, vull agrair la confiança dipositada en nosaltres i les mostres d’ànim que hem rebut de socis i famílies. Moltes gràcies.

Ens ha tocat viure temps difícils, com a conseqüència d’una injusta i desproporcionada multa a la qual hem de fer front. Una sanció, que, tot i tenir origen en 2011, ens condiciona el present i futur més immediat. Sense oblidar la terrible pandèmia que estem patint.

Sóc conscient de les dificultats que això implica, però us puc assegurar, que el meu equip directiu i jo oferirem el millor de nosaltres mateixos amb treball, compromís i il·lusió per fer un Santboià millor per a tots i superant les adversitats. Us ho garanteixo.

La nostra filosofia es resumeix en els següents punts:

Promoció del futbol base

  • Posar especial atenció i consciència en totes les categories de futbol base, per enfortir una de les principals columnes que sustenta el nostre club.
  • Desenvolupar un pla de formació esportiva en totes les categories base, començant des de Promeses.

Promoció del futbol femení

  • Augmentar tant la qualitat com la quantitat de jugadores i equips del nostre futbol femení. Establint una escala d’equips de les diferents categories, que faciliti el salt entre els diferents equips.

Un club arrelat

  • Fidelitzar jugadors i cos tècnic, desenvolupant el sentiment d’orgull i pertinença a club, com a valor afegit a la pràctica esportiva i obtenir el màxim rendiment al nostre esforç formatiu.
  • Aconseguir un club més proper i familiar, obert a la nostra ciutat i que transmeti els valors de l’esport a tots els nens i nenes de les famílies han confiat en nosaltres.

Equilibri entre austeritat econòmica i qualitat

  • Transparència de gestió.
  • Garantir la qualitat necessària en instal·lacions, material i personal col·laborador de club, mantenint la màxima austeritat en la despesa.

Un primer equip de tots

  • Un primer equip jove i ambiciós, que preferentment es nodreixi del nostre futbol base. Amb jugadors de la casa, de Sant Boi, en què tots ens sentim identificats. Un primer equip ADN Santboià.

Obrim una nova etapa, i ens agradaria que forméssiu part. Sou importants per a nosaltres. Comptem amb tots voaltres.  Habilitarem tots els canals i mitjans necessaris per a escoltar  els teus suggeriments o queixes. Volem millorar per a què us sentiu com a casa.  Amb la vostra ajuda, farem un club millor.  Us ho mereixeu.

Moltes gràcies i Visca el Santboià.

Francisco Garcia

President del Futbol Club Santboià