CF Suburense 1 – FC Santboià 4: El Santboià, torna a ser el Santboià

El Santboià torna a ser el Santboià. El primer partit de l’any no ha pogut començar millor per als homes de Camilo, amb una contundent victòria davant el segon classificat, el Suburense. I no només pel resultat, sinó pel joc, ganes, intensitat i unió que l’equip ha mostrat en tot el partit.

La cita era complicada. El Suburense, segon classificat no anava a posar les coses fàcils en un partit cruclal per als nostres. Les dimensions del Municipal de Aiguadolça i un àrbitre que no ha tingut el seu millor dia ho han fet mes dificil.

Els dos equips han mostrat un joc intens, amb oportunitats alternes fins que Josele, un cop més, ha marcat de cap en el 37′ deixant el marcador en el descans en 0-1.

A la represa, Buba al 52′ ha ampliat distàncies deixant un 0-2 que donava una relativa tranquil·litat a l’equip, que en cap moment a renunciat a l’atac. Tot i això, un xut de Marcos Garcia ha batut l’Alex (1-2).

No hi ha hagut temps de inquietar-se gaire, ja que un minut més tard, al 64′ Francesc Minga marcava en pròpia porta deixant el marcador en 1-3.

Al 75′ i com a conseqüència d’un penal més que dubtós, el jugador del Santboià Àlex ha estat expulsat injustament. En el llançament de la pena màxima, la pilota ha sortit desviada a l’esquerra de la porteria d’Àlex Espinet.

El Santboià, lluny de mantenir el resultat, ha anat a per més, i fruit d’això ha pujat el definitiu 1-4 al 83′, per obra de Buba, el gran Buba, que ha consumat un altre doblet.

Gran partit de tot l’equip, que el situa quart a la taula però a tan sols 3 punts del líder. Pròxim compromís al Joan Baptista Milà, contra el segon classificat: Igualada.

Tot un repte on la victòria seria el colofó ​​al tancament de la primera volta.