CF Reddis 1 – FC Santboià 2: Fred, pluja, 3 punts i líders

El Santboià torna a ser lider! En la jornada 22, els homes de Camilo s’han situat al capdavant de la classificació que va perdre el novembre de l’any passat davant el Vista Alegre. Amb gol average a favor, comparteix punts amb Balaguer i Vilanova.

Ahir es va disputar el partit davant el Reddis, en una tarda freda, plujosa i desagradable. El Santboià va guanyar per 1-2 en un partit complicat, en un camp d’aquests on es guanyen i perden lligues.

La visita a Reus no va ser fàcil. La primera part va ser un clar domini del Santboià, que va deixar en un marcador de 0-2 al descans, amb un gol en pròpia porta de Pau Castell en el 29′ i Kevin al 44′, amb bon joc i clares oportunitats per ampliar el marcador.

A la represa, el Reddis no va renunciar en cap moment al partit, i va escurçar distàncies al 77′  Ricard d’Antonio, amb un gran gol per falta diecta que va batre a Rafa Leva. Els tarragonins van seguir pressionant i el Santboià es va haver d’emprar a fons per contenir el resultat.

La victòria ens situava líders provisionals, a l’espera dels partits d’avui. La derrota del Balaguer i l’empat del duel entre Castelldefels i Vilanova han estat la combinació ideal per a passar a ser líders i dependre de nosaltres mateixos.