CF Balaguer 2 – FC Santboià 5: Gran victòria davant un rival directe a l’ascens

El Santboià ha vençut i convençut en un gran partit davant un rival directe de l’ascens: el CF Balaguer, que empatat a punts, convertia el partit en gairebé una final en la lluita per la primera plaça.

Tots dos equips, venien de dues victòries en l’última jornada. Queden encara jornades i res està decidit, però guanyar davant un rival directe en un camp tan complicat era fonamental per a nosaltres.

El Santboià ha desplegat al municipal de Balaguer un enorme partit, especialment a la primera part en què ha dominat amb comoditat, davant d’un Balaguer que amb prou feines ha pogut inquietar la porteria de Rafa Leva. La constatació del domini és el 0-3 del descans, amb gols de Josele, Buba (de penal) i Dani Acosta.

A la represa, amb el marcador tan favorable, el Santboià s’ha relaxat, i que ha propiciat que els locals, que en cap moment han tirat la tovallola, escurcessin distàncies en el 54 (1-3), que ha tornat a ampliar Kevin en el 78 “(1-4) amb un gol espectacular.

En els últims deu minuts, i amb el partit ja sentenciat, s’han afegit dos gols més. Primer, del Balaguer (2-4) obra de Jordi Clivillé, i tancant el marcador amb el 2-5 definitiu, el Santboià per Josele de nou, que avui ha signat un altre doblet.

Partit resolt i tres punts d’or en la complicada lluita per l’ascens, quedant molt ajustada la classificació (Castelldefels, Vilanova i Santboià) on cada partit és ja una final.

Diumenge que ve, el nostre rival es el Viladecans.