CF Amposta 0 – FC Santboià 1: Victória treballada

El Santboià ha aconseguit treure 3 punts del complicat camp del Municipal d’Amposta gràcies a un gol marcat per Pedro, que permet afegir pressió al capdavant de la taula i trenca una ratxa de dos partits sense guanyar.

El partit, tot i que el Santboià ha tingut diverses ocasions (pal inclòs) i fins i tot ha fallat un penal, ha estat molt difícil i els homes de Camilo s’han hagut d’emprar a fons per doblegar als d’Albert Company.

Als 33 minuts, el Santboià ha tingut l’opció d’avançar-se al marcador, quan el col·legiat ha sancionat com a pena màxima unes mans a l’àrea dels locals. El porter de l’Amposta, Guillem Pallisé, ha endevinat el xut de Camacho.

El partit ha estat un estira i arronsa, quan un providencial Pedro al minut 68, ha aprofitat una errada defensiva per mitjà d’un potent xut, batre a Guillem, quedant el 0-1 com a marcador definitiu.

La derrota del Balaguer i els altres resultats de la jornada permeten al Santboià situar-se a tres punts del líder. La victòria d’avui era absolutament necessària per no despenjar-se de les opcions de anceso.

El proper rival, també lluny del Joan Baptista Milà, a Reddis.