Crònica Can Vidalet 0 – Santboià 4: Segona sortida i segona victòria

Can Vidalet 0 Santboià 4

Segona sortida i segona victòria, curiosament pel mateix resultat (0-4), en un partit sense història degut a la clara superioritat tàctica i tècnica dels nostres.

A la primera part els locals varen sortir amb cert ímpetu durant els primers 20 minuts, però avui el «killer» Roland Garrós tenia ganes d’anar per feina i al minut 25 va aprofitar una errada de la defensa per definir de manera fantàstica, amb l’exterior del peu, per fer un gol espectacular. Dos minuts mes tard, una altre errada del mateix jugador i Roland xuta creuat i fa un altre gran gol.

L’equip local va apretar els minuts finals però la defensa i porter del Santboià ho van resoldre tot. Recordem que en quatre partits la porteria està imbatuda.

A la segona part, als tres minuts, un penal forcat per Kilian que va lluitar una pilota que semblava perduda, va propiciar que el mateix Kilian executés perfectament el tercer gol. Després, el avui reserva Ferran Roca va fer una jugada a «lo Messi» però el seu xut va anar al pal. No va ser fins al 90, que després d’una gran jugada de Ferran Vega «Ferri» per banda esquerra la va rematar Juanlu fent el seu tercer gol de la temporada i el quart del partit d’avui i «matar-lo» definitivament.

Avui, l’entrenador José Alcaraz va canviar a la segona part els davanters excepte Roland.

Resumint, gran victòria que manté els nostres a la zona alta de la classificació i ja són 360 minuts imbatuts. Diumenge vinent i ja a les 12 del migdia, rebrem al Vista Alegre, equip que històricament ens ha fet la «vida impossible». Ànims i felicitats a tots els jugadors i cós tècnic.

El Santboià va jugar amb: Rafa Leva, Borja, Àlex Ruiz( Dani Ortiz), Mario. Iván Romano, Jaime Fuentes, Carlos Martinez, Chicho (Montoya), Kilian(Ferran Roca), Roland Garrós, (Juanlu) i Edu Esteban (Ferri).