Campions!

Com sabem, les categories no es perden ni es guanyen en 5 minuts, sinó en tota la trajectòria de la temporada. Però aquestes dues fotografies il•lustren 5 minuts finals que han marcat la història recent del nostre club.
L’11 de maig de 2014, a Gavà, el Santboià va perdre la categoria descendint a Primera Catalana. I ho va fer en els últims 5 minuts de l’últim partit. Va ser un cop molt dur, un record dolorós que convé no oblidar.
I aquest diumenge, tres anys després, en els últims 5 minuts de l’últim partit, vam aconseguir l’ascens al nostre hàbitat natural: Tercera Divisió Nacional.
Han estat tres anys durs, complicats, on hem tingut, per dues vegades, a la punta dels dits un ascens que ens corresponia per història i justícia. Al final ho hem aconseguit, i volem agrair a tots aquells socis i aficionats que amb el seu suport constant i incondicional han estat al costat de l’equip. Moltes gràcies.
Com no, gràcies als herois de la gesta: els jugadors, Piti i el seu cos tècnic, que s’hi han deixat la pell. I també a tots aquells que en un moment o altre han format part de la nostra família. Especial menció a Juan Camilo: part d’això és teu. Gràcies!
Gràcies a tots. Hem patit i hem guanyat. Vam començar el primer desplaçament de Primera Catalana a Almacelles, i en aquest mateix bonic municipi hem tancat una etapa que mai es va haver d’obrir. Hi ha una cita que diu, “un viatge de mil quilòmetres comença amb un pas”. Hem fet ja aquest viatge, i estem preparats per emprendre el viatge de Tercera Divisió: un repte dur i difícil, però no ens faltarà il•lusió i ganes de treballar si segueixes al nostre costat.
El FC Santboià és molt gran per la seva historia i per tota la gent que en forma part. Entrenadors, coordinadors, treballadors, jugadors del futbol base, que dia rere dia porten el nostre escut i la nostra feina pels camps d’arreu.
Aquest triomf també es vostre i sou el nostre futur.

Gràcies, familia!
Visca el Santboià i visca Sant Boi!