Camilo: “El Santboià és el rival a batre.”

Reproduïm l’article publicat avui a l’edició de paper d’El Mundo Deportivo, amb comentaris de Camilo sobre el primer equip i la temporada en curs.

Juan Camilo, técnic del Santboià
Juan Camilo, técnic del Santboià

Encarna Garcia / El Mundo Deportivo, edició 29 setembre

No podem deixar de competir, competir i competir“, afirma Juan Camilo Vázquez, l’entrenador del Santboià, equip al qual no se li pot escapar enguany l’ascens a Tercera Divisió. El tècnic té clar que l’única fórmula per assolir l’objectiu es la feina ben feta i “encara no tenim continuïtat de joc, ni la contundència ofensiva que fa falta en aquesta categoria“. Vázquez assegura que “es nota la pressió en l’ambient,però jo mateix em poso aquesta pressió. No val res mes que no sigui pujar“. Però té clar que només amb el nom no hi haurà prou: “El Santboià és l’equip a batre. Tots els rivals surten molt motivats amb nosaltres i hem de ser molt humils i el suficientment professionals com per baixar al fang i lluitar al límit. Aquest grup és molt dur i no serà un passeig“.

Respecte a la campanya passada, quan el Santboià va perdre la promoció d’ascens amb el Granollers, l’equip manté onze jugadors i s’han fet noves incorporacions. “Però encara no està tot tancat. Sabem que hi ha posicions que encara s’han de compensar. En defensa, sobretot, encara hem de complementar l’equip“.

Dijous el Santboià juga el seu partit ajornat amb el Castelldefels, un altre equip que aspira a tornar a Tercera. Si guanya, compartirà el lideratge amb el Balaguer.

Mundo Deportivo