Crònica FC Ascó 0 – FC Santboià 4: Primer desplaçament amb gran victòria

Primera Catalana, jornada 2

El FC Santboia ha aconseguit la primera victòria del campionat, que ha estat relativament còmoda, primer pel bon joc ofert per l’equip de José Alcaraz i també per la merma de l’equip local que, amb dos lesionats en els 20 primers minuts -dos jugadors importants com Ñoño i Pachu-, han facilitat la tasca del nostre equip, de groc. L’Ascó ha lluitat, però la millor qualitat dels nostres s’ha imposat.

La primera part ha començat amb domini del Santboià. Al minut 10,  pasada de Ferran Roca a Ferran Vega, aquest semblava que centraria però fa un xut parabòlic que entra per sobre del porter. Juanlu va poder ampliar el marcador però el porter Josep ho va impedir.

La segona part va començar amb la expulsió del  local Ferran per doble amonestació. A partir d’aqui només un equip al camp. Juanlu  marcaria el segon. Quatre minuts després, falta lateral, treu Roca al segon pal Ferri envia al altre pal i Juanlu a porteria buida fa el tercer. Després Olid, amb dues ocasions, va tenir la possibilitat de marcar però va ser una pasada interior de Kilian cap a Toni Calvo que resolt amb exquisitesa i estrableix el 0-4 definitiu.

Per els locals, només Marcel a la primera part amb un xut que va parar Leva i una falta que va llencar fora varen ser las únicas ocasions.

El millor del Santboià ha estat que tots varen jugar com un equip, tots varen treballar, ajudant-se i es mereixen un 10.