Apostem fort pel futbol base

Afrontem la temporada vinent amb un cert regust amarg pel descens del nostre primer equip a Primera Divisió Catalana, pels motius que tots sabem, però ho fem amb il·lusió, perquè tindrem un pressupost acord a la categoria i ens permetrà lluitar per recuperar la Tercera Divisió.

Quan al futbol base, seguirem amb la línia de créixer en el volum de jugadors/es que formin part de l’entitat i en assolir les millors classificacions possibles de tots els nostres equips. Tot complementat amb la intenció sempre de donar els serveis necesaris perquè això sigui possible, cercar la màxima qualitat formativa i incidir en els valors d’esportivitat i respecte que caracteritzen al nostre club.

Enguany hem tingut dues grans satisfaccions, que han estat l’ascens dels equips Infantil A i Cadet A a la categoria Preferent. Aquest darrer, a més, sense perdre cap partit aquesta temporada i bona part de l’anterior. Amb aquests dos equips afrontem el repte de fer una gran temporada i aconseguir l’ascens a categoría nacional, la qual cosa significaria una gran fita per a la nostra entitat i un estímul per a tota la resta d’equips del nostre futbol formatiu.