Anna Martín, mare i col·laboradora del futbol base

Anna Martín

Anna Martín es mare de jugador i col.laboradora de futbol base. Amant de la fotografia, va estar en el torneig Primer Toque a Castelló, i ens encanta fer-li unes preguntes.

Pregunta: Quines impressions vas tenir del torneig de Castelló?

Resposta: Ha estat el primer torneig que hem assistit fora de Catalunya i ha sigut molt positiva respecte la relació pares-jugadors.

Per altre banda el torneig estava dividit en dos seus separades per una distancia de 10 minuts en cotxe que ens impedia poder gaudir d’altres partits de la resta d’equips del nostre club. Com que a la seu nostra només hi havia dos camps de futbol no es respirava un ambient de torneig com a altre on hi havien molts més camps, per tant hi havia més equips i més aficions.

Igualment, la nostra afició de l’Infantil va ser la més sorollosa i la que va animar més.

P: Has col·laborat amb l’aportació de fotos d’aquest torneig. T’agrada la fotografia?

R: Sí, m’agrada el món de la fotografia. No em dedico professionalment però quan el meu fill va començar a jugar a futbol vaig trobar una combinació que m’agrada molt.

He col·laborat juntament amb altres companys del món de la fotografia amb exposicions al meu poble on visc, Santa Coloma de Cervelló.

P:  Estàs participant també molt activament aquest any en iniciatives de suport a l’equip. Estàs satisfeta en aquest aspecte?

R: Tot el que sigui recolzar i donar suport a l’equip és molt important. Per mi el futbol no només és un esport, son molts més valors com per exemple: treballar en equip, respecte, esforç, solidaritat ….

P: Hi han diversos pares i mares que participen des de fa un temps amb el club en acció de suport als equips. Quin missatge llançaries a d’altres pares i mares perquè s’animessin a fer coses?

R: Tot el que sigui donar suport als equips per part dels pares sempre crea un millor clima i un ambient positiu, que els jugadors reben com un recolzament per part de les famílies.

P:  Quina valoració faries del nostre club en general i del futbol base en particular?

Jo només porto dues temporades en aquest club i sembla que l’estructura està ben organitzada. El club dona suport a iniciatives per part de les famílies, m’explico: aquesta temporada, per animar als jugadors els hi vaig fer una pancarta amb una fotografia de l’equip i un missatge “Junts sou un gran equip”, des del club, en tot moment ens van recolzar en aquesta iniciativa. Des de llavors a cada partit pengem la pancarta per motivar al nostre equip.

Moltes gràcies, Anna!

Foto d'Anna Martín
Foto d’Anna Martín