Promoció d’ascens a Tercera: Anada a La Jonquera

El Santboià juga avui un dels dos partits més importants del temporada, els de la promoció d’ascens a Tercera. Després d’una segona volta espectacular, els homes de Camilo han aconseguit assolir i mantenir una difícil segona plaça, en un final de lliga on els nostres ho han donat tot.

Fi de curs i examen final. Si fa un any vam perdre la promoció davant el Granollers, ara tenim una segona oportunitat. Ens enfrontem a doble partit davant el segon classificat del grup 1, l’UE La Jonquera, i avui juguem al seu camp el partit d’anada. Només 180 minuts ens separen de la categoria de la qual mai vam d’haver sortit.

L’equip està unit, i amb ells una gran afició que ha donat tot el seu ànim i suport en aquest llarg any. El nostre rival és fort, però anem a Girona sabent que els nostres ho donaran tot i amb una gran afició. Jugadors, tècnics i aficionats es deixaran la pell en un partit transcendental, el d’avui, a les 18 hores, a Les Forques. S’emetrà en directe per la xarxa de televisions locals, i us informarem puntualment del resultat.

Anem a per totes. Força!

 Promoció Anada