Crònica EFAC Almacelles 1 – FC Santboià 1: Un gol a l’últim segon ens priva d’una gran victòria

EFAC Almacelles 1 – FC Santboià 1

El Santboià va deixar escapar dos punts a l’últim respir i només va poder aconseguir un punt a un camp molt complicat, enfront del millor equip al qual ens hem enfrontat aquesta temporada, encara que tal com es va produir, va ser una autèntica llàstima, perquè el gol de l’empat local es va produir a l’últim segon del descompte. L’àrbitre, només treure del centre del camp, va assenyalar el final del partit.

La primera part va ser de domini altern amb anades i vingudes per les dues parts. Juanlu, amb una rematada de cap alta va ser el primer a intentar-ho. Després Ferran Roca va xutar i el porter Chiné va aturar. Una pèrdua en defensa de l’equip de José Alcaraz la va aprofitar Cheikh però el seu xut va anar massa creuat.

Al minut 27, Kilian va estar massa lent i no va poder aprofitar una claríssima oportunitat en què la defensa va enviar la pilota a corner. I al 39 va arribar el gol del Santboià; Borja fa un teva-meva amb Kilian i la seva centrada la va aprofitar el «pichichi» Juanlu per obrir el marcador. Tres minuts més tard, Chicho,de cap, va poder augmentar el marcador però la defensa ho va evitar. Al descompte de la primera part, Rafa Leva va aturar una centrada perillosa.

A la segona part el Santboià va sortir amb força i Chicho va fer un xut que va aturar Chiné. L’Almacelles va avançar línies I, jugant amb defensa de tres, va començar a pressionar davant. Cheikh i Òscar Imaz ho van probar sense èxit I el Santboià, a la contra, va intentar resoldre el match, Ferran Roca va xutar a l’escaire però Chiné va tornar a aturar amb una gran parada, Ferri també ho va provar però de nou un sensacional porter Jordi Chiné estava per parar-ho tot.

En temps de descompte, una pilota a l’àrea visitant no la va poder rebutjar la defensa i Òscar Imaz a porta buida i després de diversos tocs dels defenses i atacants, va aconseguir l’empat «in extremis».

La pròxima setmana, un altre desplaçament, en aquest cas a Viladecans, on esperem un bon resultat amb l’ajut de molts seguidors, donat que es tracta d’una sortida molt propera.

El Santboià va jugar amb Rafa Leva, Dani Martínez( Iván Romano 76′), Àlex Ruiz, Mario, Borja, Jaime Fuentes, Libo (Montoya 65′), Ferran Roca, Chicho (Ferri 76′), Juanlu i Kilian (Toni Calvo 63′).