FC Santboià 5 – UD Torredembarra 0: Altre cop amunt

El Santboià es va imposar aquest diumenge per un contundent 5-0 davant el Torredembarra, en un partit on la victòria era absolutament imprescindible per continuar amb les aspiracions d’ascens de categoria.

Els homes de Camilo ja sabien que al matí, el nostre més directe rival a l’ascens, el Vilanova, havia perdut a casa davant un Balaguer que torna a ficar-se en la complicada lluita cap a Tercera. La punxada dels de Garraf, permetia al Santboià, si aconseguia guanyar el seu partit, empatar a punts i afegir pressió. El nostre rival, el Torredembarra, venia molt necessitat de punts, per evitar el descens matemàtic.

El partit va tenir dues parts clarament diferenciades. En els primers 45 minuts, el Santboià va jugar ofensivament però sense arribar a materialitzar el gol que tant necessitava. El Torredembarra, per la seva banda, no va renunciar a l’atac i va tenir les seves ocasions perfectament anul·lades per una bona defensa i un Rafa Leva que va mantenir la seva porteria a zero. Amb un incert i inquietant 0-0, es va arribar al descans; el mateix marcador de set dies abans el Vista Alegre. Un mal record.

Ara be, aquesta vegada des del primer minut de la represa es va poder veure que el partit tindria un caire completament diferent, recordant al Santboià de principis d’any, per joc i ocasions. Va obrir la llauna Aaron, aprofitant un rebuig en el minut 49, que donava la tranquil·litat i allunyava els fantasmes viscuts al Municipal del Marianao Poblet.

Un estratosfèric Buba va signar el seu doblet, marcant en els minuts 64  i 71, amb xuts molt semblants que van batre a l’Oscar Ambrós. Amb el partit sentenciat, Carlos González va marcar un golàs de vaselina al minut 79’que deixava el 4-0 al marcador. Al 83′ David Cárdenas va tancar el marcador amb un gran gol de taló.

Tres punts d’or que permeten atrapar de nou al Vilanova (que malauradament té gol average a favor) a falta de 5 jornades. Propera final davant el Sant Ildefons.